dilluns, 19 de juny de 2017

Acaba el curs

Aquest any m'ho he passat molt bé fent aquest blog. Aquest any a l'escola hem celebrat  la festa de Halloween, la trencada, carnaval, pasqües, el dia del mar, les jornades culturals de Sant Jordi, vàrem ajudar als refugiats de Grecia, també hem fet la festa de 25 anys de l'escola, la festa de fi de curs i aquest dimecres anirem a Formentera.

-En la festa de Halloween els de 6è varen fer la pòcima màgica i varen vendre pastissos.
-A la trencada vàrem anar a la casa pagesa de Can Tomeu i vàrem menjar fruits secs.
- Per Carnaval varen fer disfresses d'un tronc amb un camalleó i vàrem anar a la rua i vàrem guanyar el 1r premi. A l'escola vàrem fer tallers. on ens vàrem mesclar totes les classes.
-Després un dia a anglès vàrem fer un joc que consistia en que els professors amagaven una pilota i tots els nins l'haviem de trobar
-Pel dia de la mar vàrem anar al port de Sant Antoni i vàrem anar amb uns vaixells que es diuen gambes.
-En les jornades culturals de Sant Jordi vàrem fer tallers i vàrem vendre llibres per ajudar a l'associació d'ajuda afectats contra el cáncer i cada  persona va portar un menjar del seu pais o ciutat d'orígen.
-També vàrem fer una expossició oral al col·legi de Sa Joveria i ens varen donar menjar. Avui han vingut els de l' associasió de SOS Refugiados i s'han emportat tot el menjar per donar-lo als refugiats de Grècia.
-Vàrem fer la festa de 25 anys, vàrem ballar una cançó i vàrem enterrar una càpsula del temps.
-També hem fet la festa de fi de curs on hem ballat cada curs una cançó diferent. La meva classe ha ballat la cançó de troublemaker.
-Aquest dimecres anirem a Formentera i anirem a la platja.
El que més m'ha agradat ha set la festa de Halloween.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada